مبانی نظری و پیشینه تحقیق مشروطی در قالب  22 صفحه می باشد. تعریف نظری مشروطی: مشروطی مفهومی است قراردادی که به کسب نمره میانگین کمتر از 12 برای دروس اخذ شده در یک ترم تحصیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی و کمتر از 14 برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد اطلاق می گردد.  تعریف عملیاتی مشروطی:  کسب نمره معدل دروس ترمی کمتر از 12 برای دانشجویان دوره کارشناسی و نمره معدل کمتر از 14 برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد به منزله و ملاک مشروطی آن دانشجویان می باشد.

 

 

 


  فهرستی از عوامل و مولفه های مختلف به عنوان عوامل فردی موثر بر افت تحصیلی و مشروط شدن یک دانشجو وجود دارد که هرکدام از آنها به نوبه خود تاثیر گذارند که در زیر به بررسی برخی از آن عوامل بر اساس تحقیقات انجام شده می پردازیم.
     الف. هدف:  داشتن هدف و مخصوصا هدف هایی که بر اساس واقعیت باشد در هر زمینه ای و مخصوصا در زمینه تحصیلات باعث می شود انسان برای رسیدن به آن اهداف تلاش کند و در جهت رسیدن به آنها نیروی مضاعفی بگیرد. اگر هدف را نتیجه مطلوبی بدانیم که رفتار افراد در جهت آن هدایت می شود، می توانیم بگوییم که داشتن اهداف روشن و عینی باعث می گردد که فراگیر برای رسیدن به آن برنامه ریزی کند و به اقدامات و فعالیت های خود جهت خاصی بدهد (بیابانگرد، 1380).

 


     ب. انگیزش:  شواهد پژوهشی موید این نکته است که بین انگیزش و یادگیری رابطه قوی مثبت و معناداری وجود دارد چنانچه پژوهش حسن آبادی و همکاران (1391) نشان دهنده این امر می باشد که انگیزش بالای دانشجویان یکی از عوامل پیش بینی کننده عملکرد تحصیلی آنها در دانشگاه می باشد. برخی از پژوهش های دیگر نیز نشان داده است که معمول ترین علت ترک تحصیل و مشروطی دانشجویان در پسران بی علاقگی و عدم داشتن انگیزه است (حسن آبادی و همکاران، 1391).

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری مشروطی

تعریف عملیاتی مشروطی

فصل دوم: ادبیات نظری و پیشینه تجربی مشروطی

2-4- مشروطی
2-4-1-علل مشروطی
2-4-1-1-عوامل فردی
2-4-1-2-عوامل درون سازمانی
2-4-1-3-عوامل برون سازمانی
2ـ5 ـ پيشينه پژوهشی تحقيق
2- 5 -1-1- پژوهش‌هاي صورت گرفته خارجي
2- 5 -1-2- پژوهش‌هاي صورت گرفته داخلی
2 ـ5 ـ 2ـ راهبردهای شناختی و فراشناختی
2 ـ5 ـ 2ـ1 ـ پژوهش های صورت گرفته خارجی
2 ـ2 ـ 2ـ2 ـ پژوهش های صورت گرفته داخلی
2-6- نتیجه گیری

منابع