هدف از این تحقیق بررسی هوش فرهنگی با فرمت docx در قالب 48 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
 مقدمه     
 مباني نظري     
  كليات هوش فرهنگي     
 فرهنگ     
 هوش    
 نظريه ي هوش چند گانه     
 هوش فرهنگي        
 اجزاي سه گانه ي هوش فرهنگي     
 اجزاي هوش فرهنگي     
 شوك فرهنگي    
 ارزيابي هوش فرهنگي     
 جنبه هاي هوش فرهنگي    
 ابعاد هوش فرهنگي    
 انواع هوش فرهنگي    
   آموزش هوش فرهنگي    
 تقويت هوش فرهنگي     
 دستاوردهاي هوش فرهنگي براي رهبران     
 تحقيقات انجام شده در داخل و خارج از کشور    
 تحقيقات انجام شده در داخل کشور  

 

 

 

سال¬هاي پاياني سده بيستم و سالهاي آغازين هزاره سوم ميلادي با بحثهاي داغ و مناقشه بر انگيز جهاني شدن همراه بوده است . آنچه مسلم است آن است كه جهاني سازي پديده اي تك بعدي نبوده و فرايندي اقتصادي، سياسي، فرهنگي،... مي باشد و هر چه جهان به سمت انسجام پيش مي رود اهميت درك صحيح تفاوتهاي فرهنگ افزايش مي يابد . توجه به فرهنگهاي مختلف و توسيه به شناخت نظامهاي فرهنگي و چارچوبهاي ادراكي مختلف در اين فرهنگ ها صرفا در تحقيقات آكادميك مورد توجه قرار نگرفته است . دركتب آسماني از جمله قرآن به وجود نظامهاي اجتماعي و فرهنگي متفاوت در بين قبائل و ملل اشاره شده است.

 

 


همچنين رشد روزافزون تعاملات و مبادلات بين المللي و ناهمگوني نيروي كار، توجه بسياري از صاحبنظران مديريت و كسب و كار را به شناسايي و تقويت قابليتهايي كه به حضور اثر بخش در محيط هاي بسيار پيچيده و پوياي جهاني بينجامد، معطوف كرده است . در ميان اين قابليتها، هوش فرهنگي مهمترين ابزاري است كه مي توان براي مواجهه مناسب با موقعيتهاي چند فرهنگي به كار گرفت . هوش فرهنگي كمك مي كند با درك سريع و صحيح مولفه هاي فرهنگي مختلف، رفتاري متناسب با هر يك از آنها بروز دهيم.

 

 


بسياري از سازمانهاي قرن بيست و يكم چند فرهنگي هستند. محصولي كه در يك كشور طراحي مي شود، شايد در 10 كشور توليد شود و در بيش از 100 كشور به فروش برسد. اين واقعيت سبب پويايي فراوان روابط در محيط هاي چند فرهنگي شده است، به نحوي كه تفاوت در زبان، قوميت، سياستها وبسياري خصوصيات ديگر مي تواند به عنوان منابع تعارض بالقوه ظهور كند و در صورت نبود درك صحيح، توسعع روابط كاري مناسب را با مشكل مواجه سازد.

 

 


اين دشواريهاي ادراكي سبب ارائه مفهومي نوين در مباحث شناختي شده است كه با نام (هوش فرهنگي) شناخته مي شود. در شرايط كاري كنوني كه تنوع و جهاني سازي به صورت فزاينده اي رشد كرده است، اين هوش قابليت مهمي براي كاركنان، مديران و سازمانها محسوب مي شود.