هدف از این تحقیق بررسی تئوری های پاسخ به بیماری با فرمت docx در قالب 36 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

پارادایم تحقیق و ابعاد فلسفی آن

بررسی متون

تئوری­های پاسخ به بیماری

تئوری­های پاسخ به آسیب

تئوری پاسخ انسانی به شکیبایی و رنج

تئوری­های ماهیت «خود» در طی بیماری

تئوری تصویرسازی مجدد

تئوری جامع پاسخ به تهدید تمامیت خود

مدل­های پرستاری مرتبط

بررسی و شناخت ابعاد تطابق

تشخیص پرستاری

برنامه­ریزی

اجرا

مدل مراقبت معنوی در ایران

منابع

 

 

 

پارادایم شامل عقاید نظری و روش­های علمی است که گروهی از دانشمندان آن را انتخاب می­کنند و ریشه در جهان بینی خاصی با واژه و عبارات خاص خود دارد(22). تحقیقات نظام­دار پرستاری عمدتاً در دو پارادایم گسترده اثبا­ت­گرایی و طبیعت­گرایی  صورت می­گیرد(23).

 

 

 

 پیش­فرض اثبات­گرایان این است که واقعیتی در جهان خارج وجود دارد که می­توان آن را مطالعه کرد و شناخت و این واقعیت مستقل از مشاهده­ی ماست. همچنین پدیده­­ها تصادفی نیستند و دارای علل مقدماتی هستند. از این رو، پژوهش­هایی که به روش علمی صورت می­گیرند به دنبال فهم علل زمینه­ای پدیده­های طبیعی هستند و در این پژوهش­ها تلاش و تاکید بر حفظ عینیت است(24).

 

 

 

 

در مقابل پارادایم طبیعت گرایان مربوط به رویکردهای منطقی و فکری همچون پدیدار شناسی، تعامل سمبولیک و قومیت شناسی است، که بر پویا بودن ماهیت واقعیت اجتماعی که شکل گرفته و در حال شکل­گیری است، تأکید دارد. این رویکرد به درك واقعیت اجتماعی از منظر افرادی که مطالعه می­شوند تکیه می­کند(25).

 

 

 

این پارادایم، دیدگاهی علمی اجتماعی است که به بررسی چگونگی ساخت واقعیت­ها تمرکز دارد .این دیدگاه فرض می­کند افراد از جمله محققین، واقعیت­هایی که در آن شرکت دارند را می­سازند(26). بنابراین محقق طبیعت گرا، نسبی گرا است.  از دید او واقعیت بستگی به زمینه­، دارد و می­تواند ساختارهای متفاوتی داشته باشد. این پارادایم فرض می­کند